След дългата си околосветска обиколка Николета Лозанова се завърна в България,

...
След дългата си околосветска обиколка Николета Лозанова се завърна в България,
Коментари Харесай

Николета се завърна на любимото си място в България – Arte Spa&Park Hotel – Велинград!

След дългата си околосветска обиколка Николета Лозанова се завърна в България, като за своя отдих у нас още веднъж заложи на най-хубавото. За следващ път тя се завръща на обичаното си място – Arte Spa&Park Hotel – Велинград.

Собственичката на най-актуалния бранд за бански костюми пази благовъзпитание и се въздържа от изрязаните монокини, на които залагаше из екзотичните плажове в чужбина.

В комплекс №1 тя разхожда шоколадовото си тяло в плажно облекло от две елементи. Дори на фрагмента, който показа от хотела, гърдите и дупето й са по-прикрити с плат от всеки път. Долната част на оранжевия й бански е с висока талия, а горната е прикрила доколкото може по-голямата част от бюста й.

Ни Ло все по-рядко се прибира в родината си, откогато се реалокира да живее при своята половинка Ники Михайлов в Кипър. А когато реши да си пристигна, не желае да губи време у дома, а желае да се любува на най-приказните местенца тук. Фактът, че за следващ път се върна към Arte Spa&Park сочи, че многофункционалният почивен комплекс е най-хубавото нещо, когато става дума за уют, комфорт, релакс и капризи, отговарящо и на най-изисканите искания и високи упования.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР